1

Seiko Prospex

Seiko Prospex trotseert alle grenzen met een collectie horloges voor sportliefhebbers en avonturiers, zowel in het water, in de lucht als op het vasteland. Sinds de lancering in 1965 van Japans eerste duikhorloge heeft de innovatieve technologie van Seiko de wereldwijde normen veranderd. Zo streeft Seiko er voortdurend naar om steeds betrouwbaardere en veiligere producten te ontwerpen voor iedere avonturier.

SPB297J1_det_02.jpg
SPB297J1_img.jpg
Prospex_SPB237J1_sns_1.jpgProspex_SPB237J1_sns_3.jpg

Prospex Sea

Al meer dan 50 jaar worden de duikhorloges van Seiko geroemd om hun kracht, duurzaamheid en precisie. Deze waardering hebben ze te danken aan hun extreem hoge standaardeisen die Seiko zichzelf heeft opgelegd. De Prospex Sea collectie werd speciaal ontworpen met professionele specificaties om iedere uitdaging onder water aan te kunnen.

Save The Ocean

Anno 2022 introduceert Seiko 3 eigentijdse herinterpretaties van enkele van zijn meest iconische duikhorloges, geïnspireerd op gletsjers en ijsstructuren die de landschappen en zeegezichten van de Arctische en Antarctische wateren domineren. De kracht en schoonheid van poolgletsjers zijn op een sublieme manier vastgelegd in de kleuren en patronen van de nieuwe wijzerplaaten, van diepblauw tot wit.

Prospex_SPB210J1_1.jpgProspex_SPB251J1_RGB_SQ.jpg

Prospex Land

De Prospex Land collectie voldoet aan de hoge verwachtingen van elke avonturier en is uitermate geschikt voor tochten door de bergen, woestijnen en wildernissen. In deze collectie is er voor elk avontuur wel een passend horloge te vinden.

211124_0060.jpg211124_0153.jpg

Prospex Speedtimer

De Prospex Speedtimer is speciaal ontworpen om sport op het hoogste internationale niveau te vieren. Voor een atleet kan 1/100ste van een seconde het verschil maken tussen een moment van vreugde of een moment van tranen. Al meer dan een halve eeuw ondersteunt Seiko atleten bij hun pogingen om de beste te worden met ultramoderne apparatuur voor tijdmeting.