1

Siviglia

De Siviglia collectie van Marco Bicego is een prachtige weergave van vakmanschap en Italiaans erfgoed. Geïnspireerd door de charmante kasseistraten van Sevilla, weerspiegelt deze iconische collectie de essentie van tijdloze elegantie.

Italiaans vakmanschap

Elk stuk in de Siviglia collectie is met de hand vervaardigd en toont het uitzonderlijke savoir-faire van het merk. De juwelen hebben een kenmerkende textuur die doet denken aan kasseien, waardoor er diepte en karakter ontstaat. Met zijn unieke ontwerp is de Siviglia collectie een symbool van verfijning en stijl.

Ingetogen, delicate ontwerpen met een twist

De collectie omvat een verscheidenheid aan adembenemende stukken die geschikt zijn voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Dunne geelgouden kettingen worden afgewisseld met kleine barokke ovale vormen, al dan niet bezet met diamanten. De onregelmatige en opzettelijk imperfecte vormen en de fluweelachtige reflecties van het goud zorgen voor een oneindig samenspel van licht en toon.

c0f8b1bf-2f0f-fe07-e2be-f832d95af5ea.png

Ontdek de Siviglia collectie bij Juweliers Casteur

De combinatie van goud, parelmoer en aquamarijn zorgt voor een geraffineerd, tijdloos accent. Delicate tinten die doen denken aan de kleuren van de lucht en de zee en die zorgen voor de finishing touch van elke zomeroutfit.

 

 

Kom langs in onze winkel en laat je inspireren door de klassevolle en lichtgewichte juwelen uit de Siviglia collectie van Marco Bicego.

‣ Ontdek

d0c522da-a069-e7f4-4a3e-407b88e08d64.png