1

Superocean Héritage

De Superocean Héritage zag in 1957 het levenslicht als een statement van Breitling. Na jarenlang ‘in the picture’ te staan als hét pilotenuurwerk, boorde Breitling met de Superocean Héritage de wereld van het duiken aan. Ze ontwikkelden een duikershorloge om aan te tonen dat hun precisie ook onder water standhield. Het horloge was vooral geliefd bij professionele duikers, maar werd al snel populair bij amateurduikers en scuba-liefhebbers.

breitlingsuperoceanHeritage.jpg

Sportief en elegant

De Superocean Heritage werd steeds verder gemoderniseerd met behoud van het unieke karakter van het oorspronkelijke model. Typische kenmerken zoals de ongewone vorm van de wijzers (driehoekig voor de uren en ruitvormig voor de minuten), de kegelvormige uurmarkeringen en de keramische lunette verwijzen sterk naar het originele ontwerp uit 1957.

 

De leesbaarheid daarentegen werd dan weer verbeterd werd door de lichtgevende markeringen. Met een vernieuwend design, combineert Breitling een tijdloze esthetiek met geavanceerde technologie. De Superocean Héritage is een horloge met een rijk verleden en speciaal ontworpen voor moderne ontdekkingsreizigers. 

BreitlingSuperoceanHeritagedetail.jpg
breitling-superocean-heritage.jpg