1

WEDDING RINGS

Geven jij en je partner elkaar binnenkort het ja-woord? Juweliers Casteur maakt graag tijd en ruimte voor je vrij om je in alle rust te adviseren over de verschillende trouwringen van Atelier P. Samen gaan we op zoek naar de perfecte ringen die matchen met jullie stijl en persoonlijkheid.

SMM_1089.jpg
SMM_1017.jpg

Iconische trouwringen

Van tijdloze ringen, geïnspireerd op eeuwenoude ontwerpen, tot originele en eigentijdse trouwringen… er is voor elk wat wils in deze collectie. Het Belgisch familiebedrijf maakt al jarenlang op ambachtelijke wijze ringen die symbool staan voor jullie eeuwige liefde. 

Iconische trouwringen die net dat tikkeltje anders zijn, met een vleugje vintage aan toegevoegd. Elke ring van Atelier P is uniek en kostbaar, net zoals jullie. Daarom vinden we het heel belangrijk dat de trouwringen jullie verhaal vertellen.

trendy3.jpg
timeless.jpg
retrotrouwringen.jpg

Van retro tot trendy

De trouwringen van Atelier P zijn onderverdeeld in 3 collecties om te garanderen dat iedereen er zijn gading in vindt. Duik terug in de tijd met het retro-assortiment, kies voor een modern design uit het trendy gamma of ga voor een klassieker uit de tijdloze collectie.

21.jpg
SMM_1082.jpg
25.jpg
SMM_1082.jpg
_T9A1518.jpg
BMH_0460-Hersteld.jpg
BMH_0476.jpg