1

Birthstones

Al eeuwenlang fascineren geboortestenen ons met hun prachtige kleuren en unieke betekenissen. Elke geboortesteen zou een heilzame kracht en werking hebben op de drager van de steen. Net omdat geboortestenen zo persoonlijk zijn, kan je ze op elk moment van je leven dragen en verliezen ze nooit hun emotionele waarde. En vandaag is het nog steeds een intiem gebaar om je  geliefde te verrassen met een geboortesteen. Een juweel met een schitterende uitstraling en eindeloos draagplezier.

AR1424WAQB18-foto2.png
AR1424WAQB18-foto1.png

Wat zijn geboortestenen en welke betekenis hebben ze?

Traditioneel worden geboortestenen gezien als edelstenen die symbool staan voor de maand waarin je geboren bent en hebben elk hun eigen betekenis. Elke geboortemaand heeft een unieke, toegewezen steen waaraan specifieke eigenschappen en kleuren verbonden zijn. Elke geboortesteen heeft zo zijn eigen verhaal en kracht, zoals geluk, gezondheid en voorspoed.

 

Tegenwoordig zijn geboortestenen ook geluksbrengers voor mensen die een speciale band hebben met een bepaalde maand. Zo kan je een edelsteen kiezen die past bij de maand waarin bijvoorbeeld je kind of een geliefde geboren is, bij de maand waarin je je huwelijksverjaardag viert of bij een ander speciaal moment in je leven.

Benieuwd naar welke steen bij jouw geboortemaand of favoriete maand past?

Ontdek hier jouw geboortesteen