1

Franse stijliconen om U tegen te zeggen

Wie denkt aan Franse mode, denkt aan natuurlijke schoonheid, haute couture en een nonchalante look met een vleugje rock-‘n-roll. De Franse stijliconen zijn een grote inspiratiebron waar elke modeliefhebber wel wat van wil leren: je investeert in klassiekers die je jarenlang zal kunnen dragen. Reis mee in een wereld vol stijl en elegantie en laat je verleiden door onze Franse horloge- en juwelenmerken.
BannerblogfransemerkenCasteur.jpg

CHANEL

CHANEL, dat is modegeschiedenis: gedurfd, maar toch tijdloos. Met haar revolutionaire ideeën en creaties heeft Coco Chanel een grote invloed gehad op de modewereld. Ze was een echte pionier in grenzen verleggen en hield ervan gewaagde combinaties uit te proberen. CHANEL staat voor vrouwelijke kracht en is tot op vandaag een grote inspiratiebron voor vrouwen over de hele wereld.

ChanelPremiere.jpg
ChanelBoyfriend.jpg

HERMES

Hermès is ongetwijfeld één van de meest toonaangevende Parijse modemerken van de laatste 50 jaar. Hun horloges zijn stuk voor stuk iconisch, origineel, creatief en toch tijdloos. Het gebruik van hoogwaardig kalfsleer of croco leder geven de horloges een extra dimensie: de verschillende levendige kleuren met de klassieke vormgeving en diamanten accenten maakt van een Hermès horloge een bijzonder speels en modieus statement stuk.

Hermesnantucket.jpg
Hemescapecodblauweriem.jpg

MESSIKA

Valérie Messika weet als geen ander wat moderne vrouwen willen: draagbare, no-nonsense juwelen die niet alleen mooi ogen, maar ook goed aanvoelen en de vrouwelijke uitstraling versterken. Messika maakt het dragen van een diamanten juweel opnieuw hip en toegankelijk voor jonge en modebewuste vrouwen. Gedurfd en met een bepaald rockgehalte, maar tegelijkertijd toch zeer herkenbaar met iconische concepten die resulteren in tijdloze juwelen.

Messikaketting.jpg
Messikaarmbanden.jpg

DINH VAN

Al meer dan 50 jaar laat het toonaangevende Franse juwelenhuis dinh van een frisse wind waaien doorheen de traditionele juwelensector. Met zijn strakke, gedurfde en iconische creaties richt ontwerper Jean Dinh Van zich op de geëmancipeerde vrouw die juwelen draagt voor alledaags gebruik, en niet enkel bij feestelijke gelegenheden.

Dihnvanmenottes.jpg
DihnvanMaillon.jpg

Wens je persoonlijk stijladvies te ontvangen?

Bij Juweliers Casteur inspireren we je graag met onze mooiste juwelen en horloges die je persoonlijkheid versterken. Samen bekijken we jouw persoonlijke stijl en welke juwelen of horloges daarbij tot zijn recht kunnen komen.

Maak een afspraak