1

Happy women's day!

Het is Internationale Vrouwendag vandaag, de dag waarop we wereldwijd stilstaan bij de rechten van de vrouw en alle vrouwen eren. Speciaal voor jou zetten we vandaag enkele van onze sterke merken in de kijker. Unieke merken die het verschil maken, elk met hun eigen verhaal en karakter. Onze missie? Ervoor zorgen dat jij elke dag straalt, en niet alleen vandaag…

Sensualiteit van Zuid tot Noord

Hou je van een creatieve sensuele vormgeving dan zullen deze juwelenmerken je vast weten te bekoren. Komende uit het Zuiden brengt het Milanese juwelenhuis Pomellato kleurrijke en karaktervolle juwelen die elke vrouw doen stralen, ongeacht haar leeftijd of afkomst. Elke dag is een goede dag om een juweel van Pomellato te dragen, en elke vrouw zou er een moeten hebben. Maar gelegen in het Noorden zullen ook de prachtige juwelencollecties van Öle Lynggaard je vast goed bevallen. Vanuit Kopenhagen brengt Charlotte Lynggaard markante, modieuze, aparte en toch heel vrouwelijke juwelen. Het zijn stuk voor stuk verfijnde creaties voor de moderne vrouw die op zoek is naar een elegant juweel met een ruw en tegelijkertijd sensueel randje. Laat je alvast inspireren door de collecties van Öle Lynggaard en Pomellato bij Casteur.

OleLynggaard.jpg
Pomellato.jpg

Een speelse stijl uit Franse oorden

Hoeft het voor jou niet te serieus te zijn, dan zijn deze Franse juwelenmerken met hun speelse en heel toegankelijke stijl vast wat voor jou. Het juwelenhuis Messika ontwerpt draagbare, no-nonsense juwelen die onderdeel uitmaken van onze dagdagelijkse outfit en de vrouwelijke uitstraling versterken. Messika maakt het dragen van een diamanten juweel opnieuw sexy en toegankelijk voor jonge en modebewuste vrouwen. Maar ook het juwelenhuis Dinh van brengt unieke en gedurfde creaties voor de geëmancipeerde vrouw die juwelen draagt voor alledaags gebruik. Dinh van heeft een zeer herkenbare stijl en resulteert zich in een tijdloos design waar traditie, durf en speelsheid elkaar ontmoeten. Ook al benieuwd naar deze collecties? Ontdek Messika en Dinh van dan nu bij Casteur.

DinhVan.jpg
Messika.jpg

Schitter en straal, waar je ook gaat

Hou je vooral van goed draagbare juwelen, ook dan biedt Casteur interessante collecties voor jou. De juwelen van het Italiaanse juwelenhuis Marco Bicego zijn tijdloze klassiekers, geboren uit pure ambacht. Het zijn stuk voor stuk verfijnde, herkenbare prêt-à-porter juwelen die vrouwen vergezellen in hun dagelijks leven, zowel tijdens het werk als op een avondje uit. Maar ook de prachtige collecties van het Belgische Bigli creëert een pure vorm van schoonheid in zijn behoud van eenvoud. De Belgische ontwerpers Thierry en Laurence Spitaels streven elke dag opnieuw naar kwaliteit en vakmanschap en zetten zich met hart en ziel in om elke vrouw keer op keer te laten schitteren, zowel van binnen als van buiten. Shine on, with Bigli! Kom je favoriete Marco Bicego en Bigli juwelen ontdekken bij Casteur.

Bigli.jpg
MarcoBicego.jpg