1

De POWER-vrouwen van Juweliers Casteur

Bij Juweliers Casteur geloven we in de kracht en schoonheid van elke vrouw. Daarom maken we van Internationale Vrouwendag een speciale gelegenheid om alle vrouwen te eren en te waarderen. Dit jaar nemen we graag de tijd om de fantastische vrouwen binnen ons eigen team in de kijker te zetten. Eén voor een getalenteerde en gepassioneerde vrouwen die elke dag met veel toewijding aan het werk zijn om jullie ervaring bij Juweliers Casteur nog onvergetelijker te maken.
casteur_209_IMG_2805.jpgcasteur_256_R0056538.jpgcasteur_256_R0056538.jpg

Hilde

Het hart en ziel van Juweliers Casteur

Hilde zorgt met haar feeling voor stijl en beleving voor de uitstraling van de zaak. Haar touch komt tot leven op verschillende manieren: in de events, de inrichting van de winkel, de projecten, het contact met de klant. Hilde is een echte people-person die iedereen meteen op zijn of haar gemak stelt, en op zoek gaat naar de perfecte match voor iedere unieke persoonlijkheid. 

casteur_203_R0056315.jpgcasteur_144_IMG_2335.jpgcasteur_144_IMG_2335.jpg

Céline

Céline is onze enthousiaste administratieve duizendpoot die mee zorgt voor een gestructureerde en efficiënte werking van Juweliers Casteur. De ‘rots in de branding’ voor het hele team, die met haar gedreven, accurate en leergierige persoonlijkheid mee aan de wieg staat van de vernieuwingen en successen van de zaak. Een onmisbare schakel in het team.

Casteur-17.jpgCasteur-20.jpgCasteur-20.jpg

Leen

Met haar passie voor schoonheid en oog voor detail is Leen een ware aanwinst voor ons team én onze klanten. Al van jongs af aan is Leen een inventieve ziel met een voorliefde voor unieke juwelen en horloges. Met haar achtergrond in de textielindustrie haalt Leen met veel plezier haar creativiteit boven om onze merken en klanten met elkaar te matchen.

Casteur2023-2.jpgCasteur2023-13.jpgCasteur2023-13.jpg

Ann

Ann koestert een diepe liefde voor de verhalen en boodschappen achter een juweel of horloge waardoor ze steeds op zoek gaat naar de perfecte match voor haar klanten. Naar dat ene unieke stuk dat het verhaal of een bepaalde mijlpaal van de klant kracht bijzet. Ann ademt sereniteit en zorgt voor een bijzondere winkelbeleving waar elke klant zich thuis voelt.

Casteur2023-29.jpgCasteur2023-70.jpgCasteur2023-70.jpg

Soetkin

Als jongste telg van ons team brengt Soetkin een enorme gedrevenheid en een schat aan nieuwe en frisse ideeën met zich mee. Creativiteit stroomt door haar aderen, wat een extra dosis inspiratie brengt in alles wat ze doet. Met haar warme persoonlijkheid en passie voor verkoop brengt ze de schoonheid van haar klanten tot leven met een prachtig juweel of horloge.

casteur_179_R0056232.jpgcasteur_124_IMG_2246.jpgcasteur_124_IMG_2246.jpg

Vanessa

Vanessa focust zich op de digitale groei van de zaak en zorgt ervoor dat je makkelijk de weg naar ons vindt via verschillende online kanalen. Verder is ze het gezicht achter de website www.casteur.be en houdt ze ervan haar (digitale) pen boven te halen.

Volg jij ons al op social media?