1

Carrera

De bekendste en meest succesvolle collectie van TAG Heuer is de Carrera, vernoemd naar de legendarische autorally Carrera Panamericana Race. De Carrera werd speciaal ontworpen om de trillingen te weerstaan die professionele coureurs in de cockpit ervaren. Dankzij de elegantie en tijdloze uitstraling zijn de Carrera-horloges perfect te matchen met een raceoverall, maar ook in combinatie met een kostuum of een alledaagse outfit zijn ze de perfecte partner om een stijlstatement mee te maken.

Web2000px-CBN2A1A.BA0643_LIFESTYLE.jpg
InstagramPost-CBN2013.FC6483_LIFESTYLE.jpg
InstagramPost-CBN2A5A.FC6481_LIFESTYLE.jpg

Samenwerking tussen TAG Heuer en Porsche

TAG Heuer gaat samen met Porsche een gezamenlijk avontuur aan met de creaties van gedurfde en uitgesproken sportieve horloges. Zowel TAG Heuer als Porsche zijn doorheen hun geschiedenis beide onlosmakelijk verbonden geweest met de motorsport, en vandaag de dag nog steeds. De merken hebben in de eerste plaats de naam Carrera gemeen, de meest succesvolle collectie van TAG heuer maar ook het meest bekende model van autofabrikant Porsche. Zowel Jack Heuer als Ferry Porsche waren allebei gefascineerd door de legendarische autorally La Carrera Panamericana, ’s werelds bekendste uithoudingsrace in Mexico die uiteindelijk de inspiratie vormde voor de naam van Jack Heuer’s chronograaf en de top sportwagens geproduceerd door Porsche. De Carrera staat bij beide merken volledig in het teken van racing en snelheid.

Ter ere van de 60ste verjaardag van de TAG Heuer Carrera collectie en de Porsche 911, bundelen TAG Heuer en Porsche opnieuw hun krachten met de Carrera Chronosprint x Porsche: een mix van meesterschap in horlogevervaardiging en uitmuntendheid in de auto-industrie. Met een gedeelde toewijding aan uitmuntendheid, prestaties en tijdloos design, benadrukken TAG Heuer en Porsche opnieuw hun gedeelde geschiedenis en passie voor autosport. Samen hebben ze meer gecreëerd dan alleen een horloge; een waar symbool van hun passie en expertise.

Gedurfd, gedreven en klaar om te overtreffen... 

Lees meer over de Carrera Chronosprint x Porsche
Ontdek alle TAG Heuer x Porsche edities


tagheuercarrerachronosprintxporsche_collectiepagina2.jpg
tagheuercarrerachronosprintxporsche_collectiepagina.jpg

Een racewagen-dashboard om de pols

De Carrera-collecties zijn speciaal ontworpen om de meest leesbare chonograaf te zijn voor zowel professionele bestuurders als sportwagenliefhebbers. Meer dan ooit wil TAG Heuer inspelen op het hectische tempo in de autosportwereld waarbij één blik op de pols van groot belang kan zijn. De Carrera biedt de perfecte balans tussen een sportief design en high-end technologie. Het ultieme sporthorloge voor wie op zoek is naar prestaties.

FacebookPost-CBN2A_BEAUTYSHOT.jpg