Afstuderen in stijl

Na jaren zwoegen op de hogeschool of universiteit is het eindelijk zover: dé felbegeerde diploma-uitreiking. Afstuderen is een belangrijk schakelpunt in het leven van menig zoon of dochter dat niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Eén van de populairste afstudeercadeaus voor de geslaagde (klein)zoon of (klein)dochter is ongetwijfeld een stijlvol horloge of juweel: een waardevol geschenk dat een leven lang een tastbare herinnering aan dat belangrijke moment zal zijn.

Eerste stappen op de arbeidsmarkt

Een nieuw tijdperk breekt aan: je (klein)kind studeert eindelijk af en is klaar voor een volgend hoofdstuk in zijn of haar leven. Je eerste professionele stappen zet je best meteen in de juiste richting. Een tijdloos horloge of juweel mag hierbij zeker niet ontbreken: het geeft meteen de juiste eerste indruk en toont uitstraling en een persoonlijke stijl.

Blijvend afstudeercadeau

Afstuderen doe je maar één keer in je leven, daarom is het belangrijk om een passend cadeau te kiezen dat blijvend is. Na een buitengewoon schooljaar is het hoog tijd om jullie student(en) te bedanken voor hun inzet en doorzettingsvermogen. Wij zetten alvast enkele afstudeercadeaus op een rijtje voor jullie:

Voor haar

Longines

Casteur by Casteur

 

Hermès

Voor hem

TAG Heuer

Tissot

Longines

Ben je op zoek naar een tijdloos afstudeercadeau?

Kom langs bij Juweliers Casteur voor advies op maat. We maken graag tijd en ruimte voor je vrij en gaan samen op zoek naar dat ene stuk waar je (klein)kind levenslang van zal kunnen genieten.

Wil je het nog iets persoonlijker maken? Laat dan een persoonlijke gravure toevoegen aan het horloge of juweel.

Ontdek onze horlogesOntdek onze juwelen