1

Het verhaal van Oscar

fullsizeoutput_479ae.jpg

Hij verdient een pluim

Een verloving of huwelijk wordt traditioneel met een juweel beklonken. Maar ook het begin van het leven, een geboorte, is een ideale gelegenheid om een al even tijdloos stuk het daglicht te laten zien. De ouders van Oscar verankerden de geboorte van hun zoontje in een sierlijk juweel waarin hetzelfde veertje terugkomt als op het geboortekaartje. “Als geboortekaartje hadden we voor het beeld van een pluim gekozen. Gewoon, omdat we het mooi vonden. Sierlijk, esthetisch en elegant.”, zegt Oscar’s mama. 

“De herinnering aan de geboorte wilden we voor altijd vastleggen, in een juweel waar we over 20 jaar nog steeds evenveel van houden als van hem. Dus maakte Juweliers Casteur een unieke ketting waarin diezelfde veer verwerkt werd. Niet te opzichtig, maar eerder een delicaat, subtiel juweel dat iedere dag kan gedragen worden, als eyecatcher of als discreet accessoire afhankelijk van de kledij waarmee het wordt gecombineerd. Ook Oscar’s naam werd verwerkt in het juweel, gegraveerd in een klein, gouden plaatje. Hij ligt, letterlijk en figuurlijk, zijn mama nauw aan het hart met dit juweel.

fullsizeoutput_479af.jpg
fullsizeoutput_479d5.jpg
fullsizeoutput_43f12BW.jpg

Een herinnering die we blijven koesteren

Een tijdloze en unieke creatie die ze voor de rest van haar leven met trots kan dragen. En Oscar? “Die verdient zeker een pluim, want hij slaapt steeds langer door, waardoor wij ook terug wat kunnen doorslapen. Onze kleine oogappel – hij wordt zo snel groot… Maar de herinnering aan zijn geboorte, die zullen we (mede dankzij dit juweel) een leven lang koesteren.”

Oscar maakt ons gezinnetje compleet en vervolledigt ons geluk.

Oscar's mama