1

Het verhaal van Stefanie

fullsizeoutput_43f07.jpg

Zelfde ik, andere oorringen

Ook bestaande juwelen kunnen soms een kleine facelift of een update gebruiken. Heb je stukken waar je veel van houdt maar die je nooit meer draagt? Een kleine aanpassing kan je liefde voor hen weer doen opflakkeren. Een aanpassing hoeft niet meteen erg ingrijpend te zijn: ook een kleine toevoeging of een modernere toets maken al een groot verschil.

Stefanie kocht voor haar huwelijk oorringen, waarvan ze nadien het gevoel had dat ze niet meer volledig bij haar pasten. Ter gelegenheid van het huwelijk van haar zus vormde Juweliers Casteur ze om tot een creatie die wel perfect matchte met de persoonlijkheid van Stefanie. "Voor de mooiste dag van mijn leven ging ik langs bij Juweliers Casteur. Net zo belangrijk als de keuze voor mijn jurk, was de keuze voor de perfecte juwelen. Vol overtuiging kocht ik staafoorringen in wit goud. Ze sloten mooi aan bij mijn garderobe van de dag. Het plaatje was af.”

“Toen ik de oorringen in de weken na mijn huwelijk opnieuw droeg, bleef het wauw-gevoel tot mijn verbazing weg. Op mijn trouwdag waren ze perfect: stijlvol, niet schreeuwerig, sober. Maar in het dagelijkse leven leken ze me toch wat te saai. Die oorringen pasten niet bij mijn normale stijl; het mocht allemaal wel wat specialer. Schoorvoetend trok ik opnieuw naar Stefaan en Hilde. Ik had er een dubbel gevoel bij, dat ik nu al mijn trouwjuwelen zou veranderen.” “Maar: de oorbellen in de kast laten liggen, daarvoor was ik er te gehecht aan. Stefaan en Hilde zorgden uiteindelijk voor de ideale oplossing. Eén staafje werden er twee, waardoor het geheel specialer oogde, maar het initiële ontwerp toch gerespecteerd werd. Die kleine verandering maakte de oorbellen helemaal mijn stijl. Ik besefte toen dat het goed was dat ik geopteerd had voor goud. Met goud kan je nadien immers alle kanten op. En de oorringen new style? Die kregen een geslaagde nieuwe vuurdoop op het huwelijksfeest van mijn zus!”

zwartwitfoto_web2.jpg
stesti85of768_web.jpg