De leukste communie geschenken @ Casteur

Met het mooie weer is ook het seizoen van de communiefeesten aangebroken. Ben je op zoek naar het ideale geschenk voor een eerste communie, vormsel of lentefeest, dan bieden we je graag een waaier aan mogelijkheden aan, zowel voor jongens als voor meisjes. Een gepersonaliseerd juweel, een unieke armband, of misschien wel de allereerste keer gaatjes in de oren laten schieten? Wat je ook kiest, het is een prachtig aandenken aan een onvergetelijke dag. Het team van Juweliers Casteur gidst je - in de webshop en in de winkel - graag door het ruime aanbod.

Mogelijke communiegeschenken


Personalised jewelry by Casteur

Maak je geschenk bijzonder persoonlijk met een gepersonaliseerd juweel, een naamketting of een juweel met een kleine, persoonlijke boodschap of quote.

Bekijk alle gepersonaliseerde juwelen

 

DODO

Een trendy en op maat gemaakt juweeltje uit de Italiaanse colletie DoDo by Pomellato. Samenstellen zoals je zelf wil. In het goud, rosé of zilver.  Een unieke en speelse stijl. Elke Dodo hanger vertelt daarenboven een eigen verhaal. Een perfect cadeau voor een heel speciaal iemand.

Bekijk alle DoDo hangers

 

I.ma.Gi.N.

Een leuk juweel uit de collectie I.ma.Gi.N. : een hippe Belgische collectie, geïnspireerd door tijdloze elegantie van fijne traditionele juwelen.

Bekijk alle I.ma.Gi.N. juwelen

 

Kids Jewels

Leuke kinderjuweeltjes die kleine meisjes zeker weten te bekoren.

Bekijk Kids jewels

 

Ice Watch

Een superkleurig Ice Watch horloge. Het ideale accessoire dat je lente-outfit peps geeft, maar toch modern en discreet blijft.

Bekijk alle Ice Watch horloges

 

Flik Flak

Een vrolijk en educatief Zwitsers Flik Flak  horloge, waarmee kinderen op een leuke en amusante manier leren kloklezen.

Bekijk alle Flik Flak horloges