Geïnspireerd door de natuur, gemaakt door Rado

Het milieu is een kostbaar iets en moet ook voor de volgende generaties gekoesterd worden. Casteur vindt dit belangrijk en helpt jou bij het vinden van een origineel cadeau. Geef je papa een mooi stukje natuur!

De Rado-collectie True Thinline Nature combineert natuur en innovatie. De collectie is het resultaat van een creatieve samenwerking met Grandi Giardini Italiani – een organisatie die het rijke erfgoed van prachtige Italiaanse tuinen promoot. Deze toevoegingen aan de True Thinline-collectie eren de samensmelting van natuur en design. De intense vaalbruine kleur van de aarde, het donkerblauw van het water en het mooie groen van de bladeren: elke kleur is een vreugde voor het oog. Elk uurwerk zorgt voor visueel genot rond de pols van natuurliefhebbers.

De True Thinline is in vele opzichten de beste Rado, met zijn constructie volledig in hoogtechnologisch keramiek, zijn innovatieve monobloc horlogekast, en zijn lichtheid en verfijndheid perfect in harmonie met zijn duurzaamheid en krasbestendigheid.
Over Rado

Rado is een wereldwijd erkend merk, bekend voor zijn innovatief design en zijn gebruik van revolutionaire materialen voor de creatie van horloges die tot de duurzaamste ter wereld behoren. Sinds zijn prilste begin in Lengnau, Zwitserland, is Rado steeds een pionier geweest en is het merk altijd trouw gebleven aan zijn filosofie ‘Als we het ons kunnen inbeelden, dan kunnen we het maken’.

Bekijk hier de volledige True Thinline collectie.

Bekijk hier alle Rado horloges