Horloges om van weg te dromen...

De ongeëvenaarde fascinatie voor prachtige oldtimers en tijdloze horloges is als een 'huwelijk van liefhebbers van schoonheid. 
 
Net zoals elke auto, vertelt ook elke horloge een uniek verhaal. Een horloge koop je niet zomaar, het is een weloverwogen beslissing. Bij Casteur geven we je graag het juiste advies en gaan we samen op zoek naar dat ene horloge dat past bij jouw persoonlijkheid en stijl.
 
Vakmanschap, traditie en schoonheid in het lijnenspel: drie passies die autoliefhebbers en uurwerk-amateurs met elkaar delen. Ze gaan steeds op zoek naar de balans tussen schoonheid en hun fascinatie voor unieke stukken met een rijke geschiedenis.
 
Ben je op zoek naar dat ene waardevolle meesterstuk dat je doet wegdromen naar verre oorden? Ook al kunnen we dit jaar misschien niet op vakantie, met een klassevol horloge van Casteur geniet je levenslang van een tastbare herinnering.
 
 
 
 
 
 

 

 


Vaderdag cadeautip

The heart of a father is the masterpiece of nature

Verwen je (schoon)vader of man met een stijlvolle cadeaubon waarmee hij zelf zijn horloge kan komen uitkiezen in een ongedwongen sfeer.

CADEAUBON BESTELLEN

Cadeaubon Vaderdag Casteur Young