Pig&Hen On Tour @ Casteur op zaterdag 26 mei 2018

De handgemaakte armbanden van het Amsterdamse merk Pig&Hen zijn superstoer. Ze worden gemaakt van scheepstouw en stralen daardoor kracht en duurzaamheid uit. Op zaterdag 26 mei komt Pig&Hen On Tour naar Casteur! Je ziet live hoe de armbanden gemaakt worden en je kan er eentje volledig naar jouw smaak laten maken.

Salty Steve
De kleuren van de touwen en de aparte sluitingen kenmerken de unieke stijl van Pig&Hen. Elke armband draagt de naam van een matroos; ieder met z’n eigen karakter. Zo zijn er Fat Fred, Salty Steve en Icy Ike. Bij elk type man past wel een Pig&Hen-armband!

Het verhaal achter het merk
Pig&Hen werd opgericht door 2 Nederlanders die hun inspiratie vonden in de zeevaart. Scheepstouw, roestvrij staal en namen van stoere zeebonken zorgen voor de mannelijke look, maar tegelijkertijd ook voor wat humor.
Begin 1600 durfde de grote Nederlandse marinevloot het als eerste aan om naar onbekende werelddelen te varen. De zeemannen beleefden heel veel avonturen, maar om zich toch ook te beschermen tegen ongeluk hadden ze tatoeages van een varken en een kip op hun voeten. Geen zin in een tatoeage? De armbanden van Pig&Hen geven diezelfde kracht weer.

Ontdek hier de collectie van Pig&Hen

 

Win een Pig&Hen armband

 

Graag tot zaterdag!