DoDo Gold

NEW
 
€ 110,00
Beschikbaarheid: In voorraad
Categorie
Juwelen
Merk
DoDo
Collectie
Gold
  • Gratis levering vanaf € 50
  • 14 dagen retourrecht
  • Veilig betalen
Artikelcode
DMDOPPOG - MINI
Subcategorie
Young Hangers
Grondstof
Geel goud 18 kt
Juweel thema
Dodo
Omschrijving
DODO - MINI GRANELLI (HANGERTJES)

Stijlvolle minihangertjes in 18kt geel goud, compatibel met de verfijnde armbanden en kettingen met minikraaltjes van de DoDo mini Granelli-collectie. De kettingen en armbanden kunnen zowel in zilver, bicolor (zilver + rosé goud 9kt) als in geel goud 18kt verkregen worden.

Met de prachtige mini-iconen zoals de ster, het klavertje 4 en de maan, kan je je armband of ketting een eigen unieke identiteit geven, helemaal afgestemd op jouw stijl en naargelang de boodschap die je precies wil overbrengen.


Elke aankoop die u via onze webshop doet, kan zowel afgehaald worden in onze winkel in Waregem of naar een door u gekozen adres toegestuurd worden per koerier van bPost.

Lees meer

Elk product dat bij bestelling in voorraad is bij Juweliers Casteur, wordt in principe binnen de drie werkdagen geleverd. U ontvangt een verzendingsmail met een trackingnummer, waarmee u het pakket tot aan uw deur online kunt volgen op de site van bPost.

Voldoet het product dat u kocht toch niet helemaal aan uw verwachtingen? Heeft u een foute maat gekozen? Geen probleem. Binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst kunt u het product omruilen of retourneren.

Dit recht tot retourneren of ruilen geldt echter niet voor:

  • Gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige producten
  • Producten die zich niet in de originele verpakking bevinden, samen met alle toebehoren

  • Producten die op maat van de klant zijn gemaakt, gepersonaliseerd of gegraveerd of waarvan de verzegeling verbroken is.

Lees meer

Elk product kan bij Juweliers Casteur steeds zorgvuldig en feestelijk worden verpakt.