Breitling Endurance Pro

Al sinds zijn oprichting in 1884, heeft Breitling een pioniersrol in de ontwikkeling van de chronograaf. Met zijn uitmuntend design heeft het Zwitserse merk een wereldwijde reputatie opgebouwd. Naast zijn lange geschiedenis in de luchtvaart, maakte Breiting ook naam in de wereld van de wetenschappen, sport en technologie.

In september 2020 komt het merk met een nieuwe sportchronograaf op de markt: de Endurance Pro. Speciaal ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die een professionele geest combineren met een sportieve levensstijl. De Endurance Pro is opgewassen tegen alle uitdagingen van een intensieve training, maar trendy genoeg voor dagelijks gebruik.

Breitling Endurance Pro vrouwen

Breitlight®: Ultralichte kast van 44m

De Breitling Endurance Pro heeft een ultralichte Breitlight®-kast van 44 millimeter dat 3,3 keer lichter is dan titanium en 5,8 keer lichter dan roestvrij staal. Breitlight® is niet-magnetisch, thermisch stabiel en hypoallergeen en is zeer goed bestand tegen krassen, tractie en corrosie. Het horloge garandeert hiermee een optimaal comfort en zal nooit een hindernis vormen tijdens het sporten.

Breitling Endurance Pro

Live, play, repeat

De nieuwe Breitling Endurance Pro is er in vijf kleurvarianten: blauw, oranje, rood, geel en wit. Elk horloge heeft een zwarte wijzerplaat en een zwarte lunette die in twee richtingen kan draaien met de vier windstreken ingegraveerd. Verder kan de gebruiker tijdens zijn trainingen zelf zijn hartslag meten met de praktische pulsometer.

Alle uren- en minutenwijzers zijn bedekt met Super-Luminova® waardoor de wijzerplaat optimaal leesbaar blijft in eender welke omstandigheden. Dankzij het rood merkteken op de secondewijzer van de chronograaf kan je eenvoudig de verstreken tijd bijhouden. Naast een secondeteller, zijn er ook 1/10e seconden- en 30-minutentellers aanwezig op de wijzerplaat, eveneens ontworpen voor een betere leesbaarheid.

Breitling Endurance Pro

SuperQuartz™-uurwerk

Het hart van de Endurance Pro wordt aangedreven door het COSC-gecertificeerde Breitling Caliber 82, een SuperQuartz™ chronograaf dat uitzonderlijke precisie oplevert. En het is maar liefst tien keer preciezer dan traditioneel quartz! De Endurance Pro is waterdicht tot 100 meter en heeft een garantie van twee jaar.

Met deze ongeëvenaarde precisie en functionaliteit blikt Breitling terug naar de sportwereld, een universum waar het merk een gevestigde waarde heeft. In de wielersport was Breitling eerder al partner van grote competities zoals de Giro d’Italia en de Tour de France en steunde het legendes zoals Fausto Coppi en Gino Bartali. Hetzelfde geldt ook voor de autosport, waar Breitling enkele beroemde rally’s heeft gesponsord. Al een ruime tijd biedt het merk horloges aan met aangepaste functies voor de sportwereld, de Breitling Endurance Pro borduurt verder op deze traditie.

Breiting Endurance Pro

Rubberen polsband

De horloges hebben een armband van Diver Pro-rubber in dezelfde kleur als de lunettering, vastgemaakt met een dubbele doorngesp van Breitlight®.

Klaar voor deze nieuwe sportlegende?

De Endurance Pro is een luxueus en exclusief sporthorloge met een combinatie van innovatieve technologie en levendige, kleurrijke ontwerpen. Geschikt voor zowel professionele atleten als recreatieve sporters.

Kom de volledige collectie ontdekken, passen en ervaren in onze winkel in Waregem of ontdek ze op onze website.

Breitling Endurance Pro Mannen