Pomellato Nudo met diamanten

Nudo is een eindeloze verrassing van kleur en stijl die klaar is om indruk te maken. De collectie laat zich kenmerken door een vloeiende elegantie, aangewakkerd door seizoensgebonden trends en persoonlijke inspiratie. Opvallend aan de Nudo-collectie is de naakte edelsteenzetting zonder klauwen, een ironische interpretatie van de klassieke solitair. Een eigentijds stijlicoon dat het onconventionele karakter van Pomellato verheerlijkt.

Mix & match

Nudo is voor iedere Pomellato liefhebber een must-have, een collectie die tot op de dag van vandaag nog steeds een van de meest geliefde collecties is door het draagbare en tijdloze design. Mooi in zijn eenvoud, maar tegelijkertijd waanzinnig goed combineerbaar. De Nudo juwelen kan je eindeloos mixen & matchen in verschillende kleuren en groottes, afhankelijk van je smaak, stijl en persoonlijkheid.

Nieuwe collectie 2021: Nudo met diamanten

De iconische Nudo collectie van Pomellato blijft ons anno 2021 verrassen met nieuwe ringen in amethist, witte topaas en prasioliet bezet met diamanten. De nieuwe collectie toont een fascinerend kleurenpalet dat de uniekheid van de vrouw belichaamt. De Nudo-vrouw voelt zich vrij om zichzelf te zijn en haar perfecte stijlstatement te maken, voor welke gelegenheid dan ook.

Ook met nieuwe Nudo collectie kan je eindeloos combineren om zo jouw unieke stijl en persoonlijkheid uit te drukken. Ontdek deze prachtstukken op onze website of kom langs in onze winkel en laat je inspireren. We maken graag tijd en ruimte voor je vrij om je de nieuwe collectie te laten ontdekken, passen en ervaren.

Celebrate a woman’s uniqueness…