Casteur bestaat 90 jaar

AL 90 JAAR
MET HART EN ZIEL
NET DAT IETSJE ANDERS

Juweliers Casteur bestaat dit jaar 90 jaar: 90 jaar ambacht, 3 generaties, 3 maal passie. Als familiebedrijf werken wij al drie generaties lang met hart en ziel om u te blijven inspireren.

Meer dan ooit staat de klant en de beleving centraal bij Casteur!

Al 90 jaar lang staat de naam Casteur voor ambacht, passie, gedrevenheid en kwaliteit. De huidige generatie bouwt verder op wat de vorige hen nalieten: een kwaliteitsmerk met een groot vertrouwen van de klanten en een drijfveer die enkel met het beste genoegen neemt.

Juweliers Casteur bestaat 90 jaar: 3 generaties

Het doet ons plezier een kleine schakel te mogen zijn in uw memorabele momenten. Wij begeleiden u dan ook graag in de zoektocht naar het perfecte juweel of horloge dat deel uitmaakt van een speciale gebeurtenis of persoon in uw leven. Met onze juwelen en horloges koesteren wij die warme herinneringen met u mee.

Benieuwd naar het volledige verhaal?
Kom ons gloednieuw inspiratiemagazine halen in de winkel en lees meer over onze inspirerende reis in 2019 en onze nieuwe toekomstplannen in 2020, om uw beleving bij ons opnieuw naar een hoger niveau te tillen. Wenst u ons magazine per post te ontvangen? Stuur dan een mailtje naar hilde@casteur.be met uw naam en adresgegevens.

Juweliers Casteur: het team

Wij nodigen u graag uit in onze winkel voor onze Winter Wonderland dagen vanaf vrijdag 6 december 2019 tot en met zondag 15 december 2019

De perfecte gelegenheid om uw eindejaarsgeschenken uit te kiezen!

Juweliers Casteur: Winter Wonderland

Het uitpakken van een kerst- of eindejaarscadeau is altijd bijzonder, maar het uitpakken van een geschenk van Juweliers Casteur is écht onvergetelijk.

Juweliers Casteur: kerst- of eindejaarsgeschenk

Voor een van de meest betoverende momenten van het jaar, met een juweel of horloge van Casteur maakt u altijd een mooi gebaar.

Bekijk hier onze aangepaste openingsuren tijdens de kerst- en eindejaarsperiode

SHOP ONLINE