Juwelen met kruisjes

Het liggend kruis is een religieuze trend die al een tijdje meegaat, maar duikt de laatste jaren steeds meer op als trendy fashion juweel, los van zijn religieuze betekenis. Het boegbeeld van deze trend is misschien wel de popster Madonna, die vanaf de late jaren ’80 het dragen van kruisjes als trendy accessoire gangbaar maakte. En deze populaire modetrend is nu helemaal terug van weggeweest!

Ontdek onze Cross Collection hier

Madonna cross collection

Tijdloze juwelen die zorgen voor een mooie, stoere look

Binnen ons eigen label, Casteur by Casteur, hebben we een nieuwe Cross Collection ontworpen met duurzame en kwaliteitsvolle materialen: tijdloze, gouden juwelen in een vintage jasje met liggende kruisjes. Perfect aansluitend bij de ontluikende stijlgevoeligheid van jonge vrouwen die op zoek zijn naar een stoere, strakke look met een hoog rock gehalte.

Juwelen met kruisjes casteur by casteur

Welke soorten juwelen met kruisjes zijn er?

Wij ontwerpen handgemaakte, unieke sieraden met kruisjes, gemaakt uit geel, rosé of wit goud 18kt. Een voor een stijlvolle en duurzame ontwerpen die onderling makkelijk te combineren zijn en bij verschillende stijlen draagbaar zijn. Of je nu kiest voor oorringen of hangertjes met een originele, staande kruisvorm of voor een ring, ketting of oorringen met een liggend kruis, we hebben voor elk wat wils. Ga je voor een ultrahippe look, kies dan voor onze kruisjes met zwarte briljant. Hier beleef je een leven lang plezier aan!

Armband met kruis

Wanneer draag je juwelen met kruisjes?

Of je nu ze nu thuis, op een feestje of op het werk draagt, het mooie van juwelen met kruisjes is dat ze echt overal bijpassen. Mix & match met een hippe sweater of bloesje, een wijde jeans, een lederen jasje of een stoere muts en maak je look volledig af!

Juwelen met kruisjes

Gouden kruisjes als geschenk

Traditioneel wordt een juweel met een kruisje cadeau gedaan bij een communie of doop als bewijs van geloof, maar tegenwoordig worden kruisjuwelen ook bij andere gelegenheden als geschenk gegeven. Zo staan juwelen met (liggende) kruisjes ook steeds vaker op het verlanglijstje bij een speciale verjaardag - 16, 18, 21 jaar - of voor de feestdagen. 

Juwelen met kruisjes personaliseren

Om het juweel nog een extra persoonlijke toets te geven, kan je ervoor kiezen het sieraad te laten graveren met betekenisvolle woorden, een zinvol statement of een naam of datum naar keuze. Het maakt het juweel nog een stuk unieker en waardevoller!

Ontdek onze Cross Collection -by Casteur

Benieuwd naar onze juwelen met kruisjes? Bekijk onze Cross Collection online of kom langs in onze winkel in Waregem en laat je inspireren.

We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen!