LONGINES CONQUEST CLASSIC

Het Zwitserse horlogehuis Longines is sinds 1832 een gevestigde waarde in de horlogewereld en profiteert van een jarenlange knowhow, gevormd door traditie, elegantie en prestaties. Als erfgenaam van een rijke geschiedenis als tijdwaarnemer van wereldkampioenschappen en als partner van internationale federaties, heeft Longines in de loop der jaren sterke en duurzame relaties opgebouwd met de sportwereld. Met een gevleugelde zandloper als symbool is het merk in meer dan 150 landen gevestigd.

De Longines Conquest Classic collectie staat bekend om zijn sportieve horloges met een klassieke twist. Met een combinatie van zachte materialen en dynamische lijnen brengt Longines de Conquest Classic opnieuw tot leven. De nieuwe collectie is perfect aangepast aan de eisen van de hedendaagse vrouw en blijft trouw aan de elegantie van het merk.

Verscheidenheid aan stijlen

De Conquest Classic is verkrijgbaar in drie verschillende maten, met name 29,5mm, 34mm en 36mm. De collectie toont eveneens een verscheidenheid aan stijlen, zo is de kast van verschillende modellen gezet met diamanten, ofwel volledig vervaardigd in staal ofwel een combinatie van staal en PVD rosé (verguld). PVD is een zeer gesofisticeerd en milieuvriendelijk proces waarbij het metaal verguld wordt en de kleur langer intact blijft.

Aan wijzerplaatkleuren geen gebrek bij de nieuwe Longines Conquest Classic. Zo kan je kiezen tussen een blauwe, zilveren en witte of zwarte parelmoeren wijzerplaat. De rosé indexen en de gezette diamanten op enkele wijzerplaten geven het uurwerk een warme gloed en een extra vrouwelijke touch. Genoeg keuze dus om het perfecte model te vinden die past bij jouw pols en persoonlijkheid.

Longines Conquest Classic

Verfijnde dynamiek

De nieuwe Conquest Classic collectie combineert op een subtiele manier de herkenbare verfijning van het merk met hedendaagse materialen en lijnen. De creaties zijn zowel elegant als puur, vrouwelijk en eigentijds. Ze zijn ontworpen om in te spelen op het dagelijkse leven van de vrouwen van vandaag.

Sportief, elegant en vrouwelijk

De Amerikaanse alpineskiester Mikaele Shiffrin is reeds trotse eigenaar geworden van de Conquest Classic:

"Zowel elegant als sportief, het Conquest Classic horloge neemt een zeer natuurlijke houding aan op mijn pols. De combinatie van de vrouwelijke lijnen en de dynamische geest zorgt ervoor dat het horloge past bij mijn persoonlijkheid als sportvrouw én als vrouw."

Longines Conquest Classic

Quartz uurwerk

Het horloge wordt aangedreven door een quartz uurwerk met een E.O.L. (end-of-life) functie. Op deze manier geeft het horloge aan dat de batterij zo snel mogelijk vervangen dient te worden door een vakman, maar zal wel nog de juiste tijd blijven weergeven. De Conquest Classic is waterdicht tot 50 meter wat betekent dat je ermee mag zwemmen.

Longines Conquest Classic Quartz

Klaar voor de nieuwe Longines Conquest Classic?

Kom de volledige collectie ontdekken, passen en ervaren in onze winkel in Waregem of ontdek ze op onze website.

Longines Conquest Classic