Verras mama met een persoonlijk geboortecadeau

HERINNERINGEN VOOR ALTIJD

Een nieuw leven, een uniek moment. Na een intense periode van 9 maanden zwangerschap is je kindje eindelijk ter wereld gekomen. Hoewel het verwelkomen van een baby het grootste geschenk is dat je als moeder kan krijgen, is ook een gepersonaliseerd geboortecadeau (of ‘push-present’) een tijdloos cadeau om te koesteren. En dat heb je trouwens ook meer dan verdiend na de geboorte van je kleine spruit! Of je nu voor de eerste of de derde keer mama bent geworden, het is een mijlpaal in je leven die je leven voorgoed verandert. 

De trend ‘push-present’ komt overgewaaid uit de Verenigde Staten en neemt in Europa alsmaar meer in populariteit toe. Het is een geschenk dat de vrouw doorgaans van haar partner krijgt na de bevalling om de komst van dat kleine wondertje te vieren. Als teken van dankbaarheid voor de kersverse moeder en de negen maanden dat je die lieve baby in je buik koesterde.

Juweliers Casteur geboortecadeau voor mama's

JE KIND(EREN) ALTIJD DICHTBIJ MET EEN PERSOONLIJK JUWEEL, OP MAAT GEMAAKT SPECIAAL VOOR JOU

Bij ons in de winkel merken we dat steeds meer aanstaande papa’s ervoor kiezen om hun moedige wederhelft te belonen met een persoonlijk juweel dat de geboorte van het kind symboliseert. Een juweel op maat kan je als mama altijd dragen en zal je altijd herinneren aan een bijzonder moment. Het is een uniek stuk die voor jou, als moeder, elke dag je grootste geluk zal weerspiegelen.  

Zo kunnen de vaders in spé kiezen voor een prachtige naamketting met de eerste letter van jullie baby of de volledig naam erin gegraveerd of een hangertje met de geboortesteen van jullie kind. Geboortestenen zijn edelstenen die horen bij de maand waarin je kind is geboren en hebben elk hun eigen betekenis.

Juweliers Casteur geboortecadeaus gepersonaliseerd juweel

Ook een gepersonaliseerde armband of ring is de perfecte manier om het ‘mama worden’ te vereeuwigen. Zeker wanneer het juweel gegraveerd wordt met de naam, initialen of geboortedatum van je kind. Het zijn juwelen die niemand anders heeft, met een wel heel speciale betekenis. Ook oud goud of een eerder ouderwets familiejuweel kan in een nieuw jasje gestoken worden. Een gedateerde ring van oma wordt plots een nieuwe, unieke ring dat symbool staat voor de geboorte van jouw nieuwe generatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gepersonaliseerde geboortejuwelen moeder

Niet alleen heeft een gepersonaliseerd juweel een zeer symbolische betekenis, het is daarnaast ook nog eens zeer duurzaam geschenk. Zo is de kans groot dat het juweel van generatie op generatie doorgegeven wordt als het kind ouder wordt. Het sieraad heeft een unieke, emotionele waarde die je nergens anders zal vinden. De gebruikte edele materialen bepalen hier niet de waarde, maar de herinneringen aan jullie moment wel.

WANNEER WORDT HET GEBOORTECADEAU OVERHANDIGD?

De eerste momenten met je pasgeboren baby’tje aan je zijde zal je voor altijd koesteren, maar ook een kostbaar juweel is een tastbare herinnering om nooit te vergeten. Als kersverse moeder zal je natuurlijk staan trappelen om je push cadeau zo snel mogelijk in ontvangst te nemen. Het vereeuwigt meteen de geboorte van jullie kleine ukkepuk, het begin van een prachtige fase in jullie leven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contacteer ons of kom langs in onze winkel! We bekijken graag de verschillende mogelijkheden met jou. 

In samenwerking met ondermamas.be